Четвер, 16.05.2024, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Як Ви оцінюєте діяльність Канівського міського голови?
Всього відповідей: 132
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 17 » Між Каневом і Миронівкою буде залізниця
00:07
Між Каневом і Миронівкою буде залізниця

Між Каневом та Миронівкою планують відновити залізничне сполучення.

Про це йдеться у національному плані дій на 2013 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

Так, в документі значиться доручення прем'єр-міністру України Миколі Азарову, Міністерству інфраструктури та Міністерству економічного розвитку і торгівлі щодо забезпечення будівництва нових та реконструкції існуючих залізничних колій для здійснення транзитних вантажних перевезень в обхід м. Києва. 

Саме в ключі вирішення цього завдання передбачається модернізація та електрифікація ділянок залізничного сполучення Бахмач - Гребінка - Золотоноша - Ляплава - Канів та відновлення залізничного сполучення Канів - Миронівка.

Нагадаємо, що раніше "Укрзалізниця" наголошувала на відсутності економічної обгрунтованості реалізації даного проекту.

"Запланована модернізація і електрифікація ділянки Бахмач - Гребінка - Золотоноша - Лаплава - Канів по виведеннях фахівців, із-за незначних об'ємів перевезень, які можуть бути на цій ділянці, є неефективним і дорогим проектом - термін окупності якого складе більше 150 років", - повідомляли раніше в джерелах "Укрзалізниці".


Переглядів: 1087 | Додав: koluba | Теги: Канівські новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: