Неділя, 05.05.2024, 06:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Як Ви оцінюєте діяльність Канівського міського голови?
Всього відповідей: 132
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 10 » Канівчанка отримала "золотий ключик" з рук Тулуба
01:06
Канівчанка отримала "золотий ключик" з рук Тулуба

Сьогодні, в рамках відзначення 199-річчя від дня народження Тараса Шевченка у Каневі, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб вручив ключі від новенької квартири канівчанці Юлії Полевик.

Про це інформує сайт Черкаської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, пані Полевик є вчителем української мови і літератури Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка. Вона не перша вчителька в родині. Її мама – Пидорич  Тетяна Сергіївна, усе своє життя викладає рідну мову у цій же школі.

Як зауважив під час вручння Сергій Тулуб, сьогодні понад 1,5 тисячі педагогів навчають юних черкащан української мови та літератури. Третина з них, за словами губернатора, молоді люди у віці до 30 років, яким найбільше потрібна підтримка влади.

«Тому зараз на Черкащині успішно реалізується  соціальна програма «Житло – для вчителів». І упродовж цих двох років нам вдалося поліпшити житлові умови 122 педагогічних працівників" - зауважив Сергій Тулуб.

 

 

Переглядів: 831 | Додав: koluba | Теги: Сергій Тулуб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Elen  
0
???? так яким же саме критерієм керувались, коли вручали цей "Золотий ключик"? Лише тим, що викладач української мови та тим, що має 30 років, чи можливо тим, що мама теж вчителька? Хто скаже, що саме спонукало пана Тулуба дати 2-х кімнатну квартиру саме цій вчительці? Чому знехтували та осторонь залишили тих вчителів, які були направлені з іншої місцевості  у цю школу молодими спеціалістами,вони  стоять досі як молоді спеціалісти у черзі на житло, пропрацювавши!!!! у цій же школі майже 30 років!!!! Де логіка, за які заслуги нині держава роздає квартири, і хто вирішував питання із кандидатами на цю квартиру? Нічого у нас не змінилося, нажаль. Хоч щось зробили на совість, по закону, як книжка пише... Я думаю Т.Г.Шевченко не дуже зрадів би такому розвитку подій, прикро, за людей прикро, коли віддаються цілком і повністю а ними нехтують, зневажливо нехтують...

Ім`я *:
Email *:
Код *: